آیا دانشجوی شیمی هستید و قصد تغییر رشته از شیمی به داورسازی را دارید ؟
تفاوت شیمی دارویی با داروسازی در چیست؟
اکثر داوطلبان دانشجوی رشته شیمی و یا فارغ التحصیل رشته شیمی می خواهند بدانند، آیا با داشتن مدرک شیمی می توانند داورسازی بخوانند و شرایط تغییر رشته از شیمی به داروسازی به چه صورت می باشد. آیا امکان تغییر رشته از شیمی به داورسازی وجود دارد؟
بنابراین در پاسخ سوالات بسیار شما در رابطه با اینکه آیا از شیمی دارویی به داروسازی راهی هست یا خیر؟ باید بگوییم این مسئله بسیار اهمیت دارد و تنها با داشتن یکسری شرایط نمی توان گف که امکان این تغییر رشته وجود دارد، بنابراین پیشنهاد میکنم برای اطلاع از تفاوت شیمی دارویی و داروسازی و نحوه تغییر رشته از شیمی به داروسازی از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات کامل و دقیقی را در این باره از مشاوران دریافت نمایید.
در ادامه گرایش های رشته شیمی را معرفی کرده تا داوطلبان با اطلاع از گرایش های شیی بهتر تصمیم بگیرند.
مطالب مفید زیر را مطالعه نمایید.
شرایط تغییر رشته از پزشکی به دندانپزشکی
شرایط تغییر رشته از دامپزشکی به پزشکی دانشگاه آزاد
آیا تغییر رشته از شیمی به داورسازی امکان پذیر است ؟
بنابرین داوطلبان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می توانند گرایش شیمی دارویی و در مقطع دکتری مهندسی داروسازی را انتخاب کرده که دارای شرایط خاص خود می باشد در ادامه به توضیح این شرایط می پردازیم.
با توجه به اینکه شیمی دارویی زیر مجموعه ی رشته های وزارت علوم می باشد و داروسازی زیرمجموعه رشته های وزارت بهداشت، پس می توان گفت، وزارت بهداشت به فارغ التحصیلان شیمی دارویی به عنوان عضوی از جامعه ی نظام سلامت نگاه نکند.
با توجه به اینکه برای تغییر رشته از شیمی به داورسازی، داوطلبان می توانند با شرکت در آزمون Ph.D که ارشد رشته های مختلف شیمی (مخصوصا شیمی دارویی) می توانند در این آزمون شرکت کنند، و در صورت قبولی در دانشکده های داروسازی زیر نظر وزارت بهداشت تحصیل و حقوق دریافت نمایند. این آزمون پی اچ دی توسط وزارت بهداشت به صورت سالانه برگزار میشود.
شانس قبولی داوطلبان ارشد شیمی در این آزمون خیلی بالاست چون اکثر مواد امتحانی آزمون از درس هایی می باشد که در دوره ی لیسانس و ارشد گذرانده اند.
مهم ترین نکته ای که داوطلبان باید به آن توجه داشته باشند اینه که، داوطلبی که در آزمون پی اچ دی شرکت میکند، فقط میتواند گرایش شیمی دارویی را در دانشکده های داروسازی بخواند و فارغ التحصیل این گرایش مجوز تاسیس داروخونه را ندارد.
بنابراین متقاضیانی که دکتری داورسازی را بگیرندنمی توانند داروخانه بزنند اما می توانند عضو شرکت های داروسازی شده و یا بصورت مستقل به صورت پژوهشی در مورد دارو های مختلف کار کنند و یا حتی دارو های جدید بسازند.
بنابرانی اگر شما علاقه زیادی به داروسازی دارید و قصد تغییر رشته از شیمی به داورسازی را دارید، و صرفا هدفتون از رفتن به این رشته زدن داروخانه و یا دکتر داروخانه شدن نیست میتونید این راه رو انتخاب کنید و یک متخصص مورد احترام در زمینه ی دارو شوید.
گرایشهای مهندسی شیمی برای تغییر رشته از شیمی به داروسازی
گرایش های رشته شیمی به شرح زیر می باشد و داوطلبانی که قصد تغییر رشته از شیمی به داروسازی می توانند در مقاطع بالاتر به مهندسی داروسازی تغییر رشته دهند. برای اطلاع از شرایط و ضوابط تغییر رشته از شیمی به داروسازی و اطلاع از دانشگاه هایی که داوطلب می توانند تغییر رشته دهد از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.
طراحی فرایند
شبیهسازی و کنترل فرایند
مهندسی ترموسنتیک
مهندسی کاتالیست
جداسازی
مهندسی بیوشیمیایی
پدیدههای انتقال
مهندسی نانو
مهندسی صنایع پالایش
مهندسی صنایع پتروشیمی
مهندسی تکنولوژی صنایع شیمیایی
مهندسی صنایع گاز
مهندسی پلیمر
مهندسی صنایع غذایی
مهندسی صنایع سلولزی
مهندسی صنایع شیمیایی معدنی
مهندسی طراحی فرایندهای صنایع نفت
مهندسی بیوتکنولوژی
مهندسی داروسازی
مهندسی ایمنی بهداشت ومحیط زیست HSE
مهندسی مخازن هیدروکربوری
بیوتکنولوژی
مهندسی هستهای
مهندسی مهمات و تسلیحات
کارشناسی ارشد شیمی کاربردی چیست ؟
در ادامه داوطلبانی که علاقه به تحصیل در رشته دارویی در مقطع ارشد و در ادامه دکتری را دارند، توضیحا کلی در رابطه با گرایش های شیمی دارویی در اختیار شما عزیزان قرارخواهیم داد. دانش شیمی کاربردی، دانشهای پایه در داروسازی به شمار میرود و بخش گستردهای از داروها از مطالعات در این زمینه حاصل میشوند.
زیرشاخهها شیمی دارویی در مقطع دکتری علوم پزشکی
شیمی آلی دارویی
میانرشتهای از شیمی آلی و شیمی دارویی است که بیشتر بر سنتز داروهای آلی متمرکز است.
شیمی معدنی دارویی
میانرشتهای از شیمی معدنی و شیمی دارویی است که در آن با استفاده ازترکیبات فلزی مخصوصا فلزات واسطه، به درمان بیماریها پرداخته میشود.
زیستشیمی دارویی
میانرشتهای از زیستشیمی و شیمی دارویی است که به برهمکنشهای شیمیایی میان دارو و سیستم زیستی میپردازد.
شیمیفیزیک دارویی
میانرشتهای از شیمیفیزیک و شیمی دارویی است که به بررسی خواص فارماکوکنیتیکی و فارماکودینامیکی داروها میپردازد.
شیمی سرطان
میانرشتهای از سرطانشناسی و شیمی دارویی است که بر ساخت داروهای ضدسرطانی تمرکز دارد.
بنابراین تغییر رشته و یا ادامه تحصیل از رشته شیمی به داورسازی دارای شرایط خاص و روند خاصی می باشد که باید قبل از انتخاب از آن اطلاع داشته باشید. در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با تغییر رشته از رشته های مهندسی به رشته های پزشکی و شرایط تحصیل مجدد و تغییر رشته از شیمی به داروسازی از طریق ارتباط با سامانه می توانید دقیق ترین اطلاعات را دریافت نمایید.
منبع:شرایط تغییر رشته از شیمی به داروسازی
:: برچسبها:
رشته هایی که با آنها می توانید داورساز شوید,شرایط تغییر رشته از شیمی به داروسازی,چگونه می توان از شیمی به داروسازی تغییر رشته داد ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0